Afslankbegeleiding

Home
Voedingsbegeleiding
Afslankbegeleiding

Optimus Personal Training Arnhem Afvallen

“Wij geloven dat voeding het belangrijkste is bij het afslanken.”
“Wij geloven dat een persoonlijke begeleiding nodig is om verantwoordelijk af te slanken.”
“Wij geloven dat diëten op lange termijn niet werken.”

Wat is de reden waardoor zoveel mensen willen afslanken?

De maatschappelijk druk zorgt voor een steeds slechter eetpatroon.Hierdoor kampen steeds meer mensen met overgewicht en welvaartsziekten zoals obesitas, verhoogde bloeddruk, hart- en vaatziekten, verhoogd cholesterolgehalte en diabetes type 2. Zelfs bij jonge mensen wordt al overgewicht geconstateerd. Slecht voorbeeld doet volgen zou u denken. Decennia’s geleden bestonden er nauwelijks welvaartsziekten en was ieder mens slank en fit. We willen allemaal graag oud worden, maar wel in goede gezondheid toch? Een gezond gewicht, evenwichtig eetpatroon en bewegen zijn een must om langer in goede gezondheid te kunnen leven.

Op welke manier kan Optimus Personal Training u helpen?

Optimus biedt u efficiënte afslankbegeleiding op gezonde manier. Om te voorkomen dat u afslankt en daarna weer snel aankomt, zijn wij voorstander van het aanpassen van uw eet- en leefgedrag. Dit heeft op de lange termijn meer effect dan het volgen van een streng dieet. Door de aanpak van Optimus bereikt en behoudt u uw gewenste gewicht.

Op welke wijzen begeleiden wij u?

Wij gaan met u het gesprek aan en proberen samen met u de hulpvraag te bepalen. Daarbij zullen wij u vertellen wat er nodig is voor optimale gezondheid en wat u
nodig heeft om uw doelen te bereiken. Ons doel is om een verantwoorde passende leefstijl te ontwikkelen, afgestemd op uw doel en gewoontes. Op deze manier is het resultaat blijvend en heeft u geen dieet, maar een gezonde eetgewoonte waar u uw leven lang van profiteert!

Optimus afslankbegeleiding is ook onderdeel van Optimus Personal Training. Voor Small Group leden die willen afslanken wordt dit consult aangeraden.


Webdesign: SG