Voedingsbegeleiding

Home
Voedingsbegeleiding

Optimus Personal Training Arnhem Voedingsbegeleiding

“Wij geloven dat voeding aan de basis staat van een vitaal leven.”
“Wij geloven dat persoonlijke aandacht essentieel is voor lange termijn doelstellingen”
“Wij vinden dat ieder individu recht heeft op eerlijke informatie omtrent voeding”

Waarmee wij u kunnen helpen

Optimus Personal Training  begeleidt u bij het aanleren van een gezond voedingspatroon.Ons doel is samen met u een verantwoorde passende leefstijl te bewerkstelligen. Op deze manier is het resultaat blijvend. In ons coaching proces zoeken we samen uit wat bij u past. Een compleet voedingsadvies is altijd inclusief voedingsmap, uitgebreide voedingsamnese, voedingsvariatielijsten en een persoonlijk voedings- en lijfstijladvies. Voedingsadvies bieden wij u op de volgende manieren:

Afslankbegeleiding

Als het gaat om afvallen is sporten en voeding van belang. Echter is het aandeel van voeding hierin veel groter dan de meesten denken (ongeveer 80-90%). Optimus biedt u efficiënte afslankbegeleiding op gezonde manier. Om te voorkomen dat u afslankt en daarna weer snel aankomt, zijn wij voorstander van het aanpassen van uw eet- en leefgedrag. Dit heeft op de lange termijn meer effect dan het volgen van een streng dieet. Door de aanpak van Optimus bereikt en behoudt u uw gewenste gewicht.

Prijs compleet voedingsadvies: €50,-
Prijs vervolg afspraak/aanpassingen: €20,-

Basis voedingsadvies

Hoe langer we leven, hoe belangrijker de rol van de gezonde voeding gaat worden. Iedereen weet in zijn achterhoofd wel wat gezonde producten zijn, maar door beïnvloeding van mediaberichten, welvaartsdrukte en makkelijk verkrijgbare producten worden mensen op het ongezonde pad gezet.
Op welke manier kan Optimus Personal Training u helpen?Optimus biedt u basis advies in gezonde voeding. Dit programma is speciaal ontwikkelt voor mensen die niet zo zeer willen afslanken, maar simpel weg een gezonder eetpatroon willen.

Prijs compleet voedingsadvies: €50,-
Prijs vervolg afspraak/aanpassingen: €20,-

Sportvoeding en suppletie

Veel sporters weten dat voeding net zo belangrijk is als hun prestatie. Welke sport je ook beoefent, recreatief of competitief, je wil altijd presteren op de top van je kunnen. Optimus Personal Training begeleidt individuele sporters of teams bij hun prestatie doel. Ons begeleidingsplan is altijd afgestemd op uw individu met als doel het bewerktstelligen van optimale pestaties.

Prijs compleet voedingsadvies: €55,-
Prijs vervolg afspraak/aanpassingen: €20,-

Waarmee onderscheidt Optimus Personal Training Arnhem zich?

Er is veel tegenstrijdige informatie te vinden omtrent voeding. Hierdoor is het zeer lastig om het overzicht te houden. Wij combineren de meest recente en best bewezen wetenschappelijke inzichten met een gerichte praktijk aanpak. Hierdoor zijn wij in staat voor elk individu een passende leefstijl te realiseren op een verantwoorde wijze.


Webdesign: SG