Groepslessen

Home
Groepslessen

IMAG19291

“Wij geloven dat resultaat wordt behaald door persoonlijke aandacht”.
“Wij geloven dat het groepsgevoel in kleine groepen het plezier doet toenemen”
“Wij geloven dat trainen onder begeleiding op een vast tijdstip een goede stok achter de deur biedt.”

Wat is het voordeel van groeplessen in een kleine groep?

Optimus Small Group is een efficiënte en intensieve fitness training in kleine groepjes van maximaal 10 personen. Met Small Group training ervaart u de voordelen van een personal trainer, maar ook de gezelligheid van trainen in groepsverband. Hierdoor zijn de individuele kosten lager dan bij 1 op 1 training. Voor elke doel zijn er wel groepslessen. Of het nu gaat om figuurverbetering, sterker worden of om uw houding te verbetering. In de verschillende groepstrainingen werkt u zo effectief mogelijk aan uw doel! Trainen op een vaste tijd onder begeleiding biedt een goede stok achter de deur. Elke week twee Small Group trainingen is voldoende om goede resultaten te behalen.

Een overzicht van de groepslessen:

Gezond Vitaal

Gezond Vitaal is een les die speciaal ontwikkeld is voor de vitaliteit. Binnen deze les wordt er alles aan gedaan om iemand zo fit en gezond mogelijk te maken.

Training:
Naast de interval training en algehele conditie training zullen we vooral aandacht besteden aan het verstevigen van het lichaam.

Wegen en Meten:
Om de vooruitgang bij te houden is er de mogelijkheid om eens per twee weken afzonderlijk gaan wegen en meten.

Voeding:
Omdat voeding net zo belangrijk is bij het behalen van de meest voorkomende doelen zal er elke maand een persoonlijk voedingsadvies gegeven worden (optioneel).

Gezond Vitaal is een les die zowel mannen als vrouwen de meeste kans geeft om persoonlijke doelen te behalen!

Tijd:
Ma  19:00- 20:00

Strength and Conditioning

Bent je klaar voor interval training?
Iedereen wil fit en slank door het leven en het liefst met een uitstekende conditie. Om dit te bereiken is het goed je eigen grenzen op te zoeken. Wij zullen met Crossfit gecertificeerde trainers zorgen dat jij in deze lessen jouw grenzen gaat opzoeken en verleggen. Deze les zorgt ervoor dat je na een uur trots op jezelf kan zijn!
In de les zal beroep worden gedaan op jouw kracht, coordinatie, uithoudingsvermogen, snelheid, explosiviteit, flexibiliteit, evenwicht, behendigheid en nauwkeurigheid. Je zal jezelf hierdoor snel ontwikkelen.

Tijden:
Wo  20:00- 21:00

 

Boksfitness

Een uitdagende conditie training terwijl je leert om te boksen!

In de les zal beroep worden gedaan op jouw kracht, coordinatie, uithoudingsvermogen, snelheid, explosiviteit, behendigheid en nauwkeurigheid. Je zal merken dat binnen enkele weken je conditie met gigantische stappen vooruit gaat.

Tijden:
Ma  20:00- 21:00
Wo 19:00- 20:00

boksfitness

Voor de prijzen zie “Tarieven” in de menubalk.

Om persoonlijke aandacht te garanderen zal elke les uit maximaal 10 personen bestaan. Reserveren is dus noodzakelijk.


Webdesign: SG