Personal Training

Home
Personal Training

personal training arnhem

“Het is onze passie om u met uw persoonlijke doel te helpen”
“Wij geloven dat elk individu het gewenste doel kan bereiken met de juiste begeleiding”
“Wij geloven dat ook Obesitas blijvend verholpen kan worden met de juiste ondersteuning”

Optimus Personal Training Arnhem geeft u maximaal resultaat met 1 op 1 training

Eén op één begeleiding is kwalitatieve voedings- en trainingsbegeleiding binnen een voor u gereserveerde ruimte. Deze begeleiding is de begeleidingsvorm die maximaal resultaat biedt. Wij ontwikkelen samen met u een persoonlijk en realiseerbaar voedings- en trainingsplan. Uiteraard houden wij daarbij rekening met uw drukke leven en uw voedingsgewoontes.
Optimus Personal Training geeft u duidelijkheid aan wat werkt en wat gezond is. Er zijn veel dieetvormen die ongezond zijn. Er zijn ook veel krachtoefeningen die u alleen maar met blessures opzadelt. Een juiste manier van bewegen en voeding staat daarom aan de basis van elk gewenst doel. U komt er samen met ons achter wat nu echt werkt voor uw lichaam. Hierdoor worden doelen realiseerbaar en kunnen we werken naar een fitter en gezonder leven.

Waarmee onderscheiden wij ons:
Optimus Personal Training Arnhem werkt met bewezen gegevens uit de wetenschap. Alles wat wij u aanbieden is onderbouwd met wetenschappelijke kennis. Dit heeft de grootste kans van slagen en zal daarom ook altijd als uitgangspunt genomen worden.

Deze kennis moet natuurlijk wel samenlopen met uw voorkeuren. Optimus Personal Training Arnhem doelt op een gezonde levenstijl die past bij u.  Hierdoor is het eenvoudiger uw gedrag te veranderen.  Wij proberen  uw gedrag permanent te veranderen naar een gezondere leefstijl.  Deze gezonde leefstijl biedt u dan niet alleen korte termijn resultaten. Het biedt een ‘way of life’ die u fitter en vitaler maakt voor de lange termijn.

Optimus heeft als doel uw gedrag te veranderen naar een gezonde en slanke levensstijl, waar u uw leven lang profijt van heeft.

Optimus Personal Training Arnhem biedt naast haar eigen locaties ook de mogelijkheid om u thuis te begeleiden. De begeleiding is mogelijk van 1 tot maximaal 4 personen.

Prijzen

De kosten van personal training zijn geheel afhankelijk van het doel en daarbij het traject. Dit bepalen wij dan ook het liefst na het intake gesprek. We kunnen afhankelijk van het budget en het doel een goede inschatting maken hoe lang en hoe intensief we u het best kunnen begeleiden. Hier kunnen we er ook voor zorgen dat de begeleiding wat meer gestuurd wordt richting het voedings- of trainingsgedeelte.

U krijgt bij Optimus Personal Training Arnhem dan ook altijd een advies op maat in plaats van een standaard pakket.

Ook heeft naast het advies op maat de mogelijkheid om te kiezen voor de afname van losse uren:
Prijs per uur: €50,-
Prijs per 10 uur: Tijdelijke actie €400,-

 


Webdesign: SG