Trainingsactiviteiten

Home
Trainingsactiviteiten

Optimus Personal Training

“Omdat wij vinden dat er op elk niveau personal training nodig is”
“Omdat persoonlijke begeleiding voor de beste resultaten zorgt”
“Omdat het onze passie is om u te begeleiden naar een gezonder en fitter leven”

Persoonlijke begeleiding is erg belangrijk om op de juiste manier te trainen. Optimus Personal Training biedt deze dienst aan voor verschillende groepen. Zo kunt u kiezen voor de volgende mogelijkheden:

Personal training

Voor optimaal resultaat kiest u voor 1 op 1 training. De personal trainer zal samen met u een persoonlijk doel stellen en een plan bedenken om deze te realiseren. Hierdoor is de kans op succes erg groot. U kunt losse uren afnemen, kiezen voor een pakket of na aanleiding van het intake gesprek kiezen voor een traject op maat.

Groepslessen

De groepslessen in de vorm van small group training, betekent training in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Voor elk doel is een bepaalde les ontwikkeld. Zo kunt u de wekelijkse workout of the week (WOW) meedoen voor een verbetering van algehele kracht en conditie. Voor vrouwen is de women shaping les ontwikkeld om de vrouwelijke figuren zo zichtbaar mogelijk te maken. Voor de fanatieke sporters is er de strength and conditioning les die vergelijkbaar is met Crossfit.

Optimus Bootcamp

De bootcamp in Arnhem is voor grotere groepen bestemd en is ideaal voor het verbeteren van de totale conditie. Op verschillende niveaus wordt er getraind. Er is een basis bootcamp voor beginnende sporters. Daarnaast is er een bootcamp voor de wat meer gevorderden. Hier wordt de deelnemer net wat meer tot het uiterste gedreven. Optimus zal in de bootcamps in Arnhem onderscheidend zijn, vanwege de toegevoegde materialen in de lessen (zoals ballen, ladders, trx, kettlebells etc.)

Performance

Optimus Personal Training is er ook voor atleten. Aangezien het fysiek van een sporter steeds belangrijker wordt, biedt Optimus begeleiding bij het behalen van sportieve prestaties. Dit kan op individueel vlak door sportspecifieke plannen te maken en ook op het gebied van voeding een uitgebreid advies te verzorgen. Optimus personal training biedt ook begeleiding aan teamsporten. Zo is Optimus gespecialiseerd in de voetbalsport, waar het ondersteuning biedt in fysieke training. Naast voetbal zal Optimus personal training in elke teamsport haar kennis kunnen toepassen om teams beter te laten presteren en doelen te behalen.


Webdesign: SG