Wie zijn wij

Home
Over Optimus
Wie zijn wij
Personal Training Arnhem Michael

Michael Gortz (Eigenaar)

Michael is een enthousiaste en goed opgeleide personal trainer/ vitaliteitstherapeut. Naast ervaring in de sport op hoog niveau heeft hij de opleidingen/cursussen tot personal trainer pro, medical trainer pro, gewichtheftrainer en crossfit trainer gevolgd. Hij is trainer geweest van verschillende Nederlandse kampioenen en heeft als manager van de grootste fitnesszaak van Europa, veel advies mogen geven aan o.a. personal trainers en fysiopraktijken.Zijn passie ligt bij personal training. Het helpen van een individu naar een persoonlijk doel is hetgeen waar hij het meest geïnteresseerd in is. Zijn werkwijze is gebaseerd op de best beschikbare wetenschappelijke kennis, waardoor hij deze werkwijze altijd kan onderbouwen.

Opleidingen/Cursussen:
– Personal Trainer Pro/ Vitaliteitscoach
– Medical Trainer Pro/ Vitaliteitstherapeut
– Crossfit Level 1 Trainer
– Gewichthefcoach
– Voedingsconsulent

Falko Wouters (Trainer)

Falko is een echte sportman. Zowel in zijn werk als vrije tijd ademt Falko sport. Na zijn afgeronde HBO studie Sport & Bewegingseducatie is Falko momenteel werkzaam als bewegingsagoog. Hier organiseert, begeleidt en evalueert hij dagelijks verschillende beweegactiviteiten. Daarnaast is hij al enige tijd actief als trainer binnen v.v. Eldenia, waar hij met veel enthousiasme en betrokkenheid de beste A-junioren traint.
Falko’s sportieve drive gecombineerd met zijn vermogen om mensen te motiveren maakt hem een ideale Groepsles- en Bootcamptrainer, die het uiterste uit iedere deelnemer zal halen.


Webdesign: SG