Voetbaltraining

Home
Voetbaltraining

Personal Training Arnhem Voetbal

“Fysieke training neemt een steeds belangrijkere rol in het voetbal”
“Voetbaltrainers hebben vaak niet de specialistische fysieke kennis die nodig is”
“Fysieke begeleiding zowel individueel als in teamverband is erg belangrijk is voor prestatieteams”

Het hedendaagse voetbal eist steeds meer van een voetballer.

Spelers worden steeds sterker, sneller en behendiger en er wordt steeds meer gevraagd van het uithoudingsvermogen. Inzicht en techniek zijn nog steeds erg belangrijk in het voetbal, maar spelen in het hedendaagse voetbal een steeds minder belangrijke rol.
De verhouding tussen de fysieke gesteldheid en de voetbalkwaliteiten groeien daardoor steeds dichter naar elkaar toe. De factoren die de fysieke prestaties van een voetballer en team bevorderen, krijgen daarmee een steeds centralere rol in het voetbal. Deze factoren worden door Optimus nauwkeurig en uitgebreid toegepast.

Optimus heeft een wetenschappelijk bewezen werkwijze.

Dit betekent dat wij uitgaan van de best bewezen methodes om het maximale uit een team te halen. Spelers worden verbeterd in hun beweging, conditie en kracht en daarnaast zal er specialistische ondersteuning op het gebied van rust en voeding. De insteek van Optimus is een individu te verbeteren, zodat het team beter functioneert.
Het vergroten van de kracht of uithoudingsvermogen betekent namelijk niet altijd dat een speler of team beter gaat voetballen. Door een juiste verhouding in training van de verschillende energiesystemen, kracht, explosiviteit, snelheid, behendigheid, coördinatie, nauwkeurigheid, balans en flexibiliteit zal Optimus de fysieke prestaties van een team kunnen optimaliseren.

 

Meer informatie?


Webdesign: SG