Basis voedingsadvies

Home
Basis voedingsadvies

Optimus Personal Training Arnhem

“Wij geloven dat voeding aan de basis staat van een vitaal leven”
“Wij geloven dat u met wat eenvoudige tips in staat bent uw eetpatroon te verbeteren”
“Wij vinden dat ieder individu recht heeft op eerlijke informatie omtrent voeding”

Het belang van gezonde voeding

Het belang van gezonde voeding is enorm. Een gezond lichaam is in verhouding (homeostase). Verkeerde voeding of verkeerde verhoudingen in voedingsinname kunnen het lichaam uit deze homeostase halen.
Hoe langer we leven, hoe belangrijker de rol van de gezonde voeding gaat worden. Iedereen weet in zijn achterhoofd wel wat gezonde producten zijn, maar door beïnvloeding van mediaberichten, welvaartsdrukte en makkelijk verkrijgbare producten verzeild men onbewust in een ongezond eetpatroon.

Op welke manier kan Optimus Personal Training u helpen?Optimus biedt u basis advies in gezonde voeding. Dit programma is speciaal ontwikkelt voor mensen die niet zo zeer willen afslanken, maar simpel weg een gezonder eetpatroon willen.

Op welke wijzen wij u begeleiden

Ons doel is om een verantwoorde passende leefstijl te ontwikkelen, afgestemd op uw gewoontes en gewicht. Daarbij zullen wij u vertellen wat er nodig is voor optimale gezondheid. Wij laten u op een eenvoudige en doeltreffende wijze, gezonde keuzes maken die bij u passen! Wij geven u inzicht in gezonde producten en producten die u beter kunt vermijden. Op deze manier is iedereen in staat deze gezonde leefstijl verandering een leven lang vol te houden en op gewicht te blijven. Bij Optimus werken we alleen op basis van de best bewezen informatie. Wij volgen hypes alleen op, als ze daadwerkelijk bewezen zijn.

Optimus Basis Gezonde Voeding is ook onderdeel van de 1 op 1 training. Voor Small Group leden die hun voeding willen verbeteren wordt dit consult aangeraden.

Het basis voedingsadvies bevat het volgende:
– Intake gesprek met bespreking van de voedingsmap + code van het Finally programma
– Online voedingsamnese
– Voedingsmap uitgifte met een persoonlijk voedingsschema

Prijs €64,-


Webdesign: SG