Actueel

Home
Actueel

arnold optimus

Er zijn erg veel adviezen te vinden om zo snel mogelijk breed te worden. Hierdoor weet jij wellicht niet meer wat te doen. Om hier duidelijkheid in te schapen geef ik je de drie allerbelangrijkste tips om breed te worden.

Read More

gemini elst 2

De dames 1 van Gemini Elst krijgen een nieuwe hoofdtrainer. Onder leiding van Djuri Wien is het de bedoeling de prestaties van het volleybalteam te verbeteren. Hier speelt fysieke training een niet te onderschatte rol in.

Read More

optimus gewoonte

Als Personal Trainer hoor ik het erg vaak. Variërend van “ik sport te weinig” tot “ik eet te weinig”. Waar het op neer komt is dat mensen denken dat ze weinig eten en toch niet afvallen. Ondanks dat ieder lichaam anders werkt en er een hoop factoren een rol spelen bij het afvallen is de vuistregel: Eet minder calorieën dan dat je lichaam verbruikt om af te vallen. Waarom zijn er dan toch veel mensen die denken zeker te weten dat ze niet teveel eten. Dit artikel gaat over de belangrijkste valkuil. De gewoonte!

Read More

Onderstaand gedicht is een gedicht die ik zelf al jaren gebruik en waar ik me graag me identificeer. Het geeft je inzicht dat je hard moet werken voor alles wat je graag wilt en dat je niet te snel moet opgeven.

Dit is belangrijk als je een persoonlijke fysiek doel hebt, als je sportprestaties wilt leveren en vooral als je iets bereiken wilt in het leven!

Read More

09 Oct 2013

Hoe kan ik breed worden?

By There are no tags 0 comments

squat deadlift

Je eet veel en gaat netjes naar de sportschool. Toch wordt je maar niet breder. Hoe kan dit en wat doe je eraan? Lees hier informatie die je nodig hebt om het komende jaar vooruit te kunnen en goede progressie te boeken. Dit is ook goed voor beginners.

Read More

Het afgelopen jaar heb ik met Optimus Personal Training een hoop mooie dingen mogen doen en bereiken. Dit dankzij de grote verscheidenheid aan cliënten die elk het maximale uit zichzelf hebben weten te halen (waarvoor DANK)!!

Onderstaand filmpje geeft hier een mooi beeld van:

Ik ben iemand die gelukkig wordt van sport. Een onmogelijke actie van Ronaldo, een legendarische sprint van Bolt of een demarrage van Froome als iedereen er doorheen zit. Ik wil het zien en ik geniet ervan. Hoe onwaarschijnlijker de prestatie, hoe mooier het we vinden. Maar als dan bekend wordt dat de sporter prestatiebevorderende middelen heeft gebruikt, is het ineens niet meer mooi. De sporter is dan geen held meer, maar een grote leugenaar. Een verrader! Is het wel terecht dat we zo denken en waarom veroordelen we sporters zo makkelijk, terwijl deze ons wel in extase hebben gebracht tijdens hun onwaarschijnlijke prestaties.

Read More

De nieuwste hype op het gebied van trainen vindt plaats voor de TV. INSANITY! Een total body workout op extreem hoge intensiteit. Na veel positieve reacties wilde ik het zelf ook ondervinden om mijn mening er over te kunnen geven. Die mening is nu gevormd en deze wil ik dan ook graag met jullie delen.

Read More

Na 10 jaar voetbal in de 4e klasse en een hoop ‘net niet’ jaren is het nu dan toch een feit. Eldenia is gepromoveerd naar de 3e klasse. Een mooie beloning op een mooi seizoen. Ook voor Optimus is dit natuurlijk iets om trots op te zijn.


Read More

Gister is besloten dat Optimus ook uren gaat draaien in een van de betere sportscholen van de regio. Waalsport is de thuisplaats voor iedereen die meer wilt dan alleen op apparaten trainen.

Read More


1 2 3

Webdesign: SG